EVA COOK BOOK

13 December 2017

Здравейте, гастронавти и гастрономи, гурмани и готвачи, шефове и обикновени любители на добрата храна и вино! Специално за вас списание EVA състави EVA COOK BOOK.

В това приготвено с много любов издание ще намерите 60 рецепти от топ готвачи и звезди, представяне на най-добрите ресторанти и барове, идеи за сезонни коктейли и ястия за Коледните празници. Ще прочетете интервю със сомелиера, продал бутилка вино за цели 170 000 евро. Ще се потопите в море от шоколад и сладкиши с властелините на кухнята шеф Ради Стамболов и главния готвач на Кулинарната академия в България. Шеф готвачи, работили в ресторанти с Мишлен звезди, ще разкажат за своя опит и за любимите си рецепти. Катерина Евро, Ирина Тенчева, Иван Юруков и Петър Стоянович ще отворят вратите на кухните си пред вас.

Ще научите какво свързва парфюмите и десертите и как да се поклоните на “Светата Троица" - хляб, сирене и вино.

Приятно пътешествие в света на модерната кулинария!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР