Кардашиянките нарязаха Коледната картичка

eva.bg 05 December 2017

Снимка: Instagram

Много са нещата, с които кланът Кардашиян провокира световния интерес и неслучайно толкова години не спират да са и актуални, и печеливши. Извън козметичните и модни колекции, извън риалити шоуто, раждането на бебетата и семейните скандали, всяка година те пускат и Коледна картичка, която се превръща в истинско събитие.

За въпросната картичка се снимат те, естествено. И понеже с всяка изминала година кланът става все по-голям (напоследък сестрите май водят съревнование коя колко деца ще роди), то и картичката става все по-пренаселена. Може би това е причината тази година да подходят малко по-нетрадиционно към нея - „нарязаха я“ и ни я пускат на порции. Очевидно целта (освен събуждане на интереса) e да се обърне внимание на всеки един член от семейството.

Всеки ден Ким Кардашиян и фотографката Ели Линец пускат по малка част от картичката. Започнаха със сина на Ким и Кание, който си играе сред купчина подаръци. Последва дъщеричката им Норт Уест и синът на Кортни – Рейн Дисик. След това и самата Ким Кардашиян се появи в кадър от картичката. В общи линии всеки ден пускат по малко. Вижте нарязаната Коледна картичка и да се надяваме, че до Рождество Христово ще я пуснат цялата. В галерията ни може да видите и предишните

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР