Време е за парти

Нека празниците започнат

30 November 2017

Декември е месецът, в който всичко е по много. Много пазаруване, много работа, много емоции, много подаръци и най-хубавото – много партита. Коледни офис партита, неочаквани купони с приятели, именни дни, изпращане на старата година. През декември поводи за празнуване наистина има, затова е добре да зарадвате себе си с няколко неща, които през този месец ще бъдат вашия задължителен парти арсенал. Предлагаме ви да се въоръжите с няколко аксесоара, които ще ви вдъхнат увереност и ще преобразят дневната ви визия в нощна.

Червено червило

Коко Шанел никога не е излизала без червеното си червило – то е било възприемано като неин личен подпис. И вие не бива да отивате на парти без него. Дръзкото червено червило винаги е било statement аксесоар. Ще ви придаде сексапилен и елегантен вид и ще разпали страстта не само у вас, но и у останалите. Който и от червените нюанси да изберете няма да сгрешите. Ние ви препоръчваме Numeros Rouges на Chanel. Комбинирайте с опушен грим и смели цветове на ноктите.

Модерен аксесоар

Повечето жени вече не искат да бъдат възприемани като крехки създания, нуждаещи се от обгрижване. Разбираме от технологии също толкова, колкото и мъжете, затова залагаме на най-новите тенденции и при тях. Samsung Galaxy Note8 е истинско модерно бижу за всички дами, които искат не само да изпъкнат със своя стил и елегантност, но и да бъдат по-продуктивни и успешни. Смарт функциите, удобният S Pen и невероятната двойна камера ви гарантират възможността да правите неща, които не сте смятали за възможни преди. С анимираните gif файлове общуването никога не е било толкова забавно, а мощната батерия и безжичното бързо зареждане ще удължат партито до сутринта.

Парфюм

За една незабравима нощ трябва да заложите на запомнящ се аромат. Парфюм, който ще ви придаде идентичност и ще остави ароматна следа след вас. Лимитираният Black Opium Dazzling Lights на YSL ще запали огъня на купона. Изключително пламенен и разтърсващ сетивата с енергията на черно кафе, бели цветя и кадифен бял мускус.



Малка чантичка

Без какво не може една истинска жена – без красива чанта. Този аксесоар се е превърнал по-скоро в бижу, което придава идентичност на дамите, а не толкова в необходимост. Истински символ на разкоша е малката чанта Rock Safari на Follie Follie. Стилният й дизайн и прецизна изработка са повече от очевидни.

Бижу

Заложете само на едно бижу, но то да бъде точното. Гривната Frey Wille от серията Hommage à Alphonse Mucha е чисто изкуство. То ще ви донесе усещане на лукс и стил и със сигурност няма да остане незабелязано.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР