Какво трябва да направи Меган, преди да се омъжи за Хари

eva.bg 29 November 2017

Снимка: getty images/guliver

Всички са в екстаз и еуфория покрай новината за годежа на един от най-желаните принцове – британският престолонаследник. Понеже шансът Хари някога да оглави монархията на Острова е минимален, той имаше лукса да се ожени по любов за жена, която определено е далече от неговия кръг.

Американската актриса Меган Маркъл обаче ще трябва да направи няколко важни неща, преди да стана съпруга на Хари. Понеже е протестантка, ще трябва да сe покръсти и присъедини към Английската църква. Освен проблема с религията, тя ще трябва да реши и този с гражданството – ще кандидатства за британско. Този процес обикновено отнема години, но в случая със сигурност бюрократичната машина ще се задвижи по-бързо. Меган вече се отказа от актьорската си кариера и напусна сериала „Костюмари“, който я направи популярна. Сега щяла да се занимава само с благотворителност и ангажиментите й ще са свързани единствено с Британския кралски двор.

Стана ясно и кога ще е сватбата – през май в замъка Уиндзор. Кралското семейство щяло да плати разноските по сватбената церемония. Венчавката ще е в параклиса St George. По всяка вероятност Меган ще получи титлата Херцогиня на Съсекс.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР