Вече е официално: сгодени са!

Принц Хари и Меган Маркъл ще сключат брак през пролетта

eva.bg 27 November 2017

Снимка: getty images/guliver

Кралица Елизабет II е дала благословията си и сватба ще има - принц Хари и актрисата Меган Маркъл официално обявиха годежа си. Церемонията ще е през пролетта, но все още не се разкрива точна дата. По всяка вероятност тя ще зависи от раждането на третото дете на Кейт Мидълтън и принц Уилям, което се очаква да се появи на бял свят през април месец. А това означава, че сватбата най-вероятно ще е през май.

33-годишният Хари и 36-годишната Меган са заедно от близо година и половина. Първата им официална изява като двойка обаче бе едва преди няколко месеца. Двамата бяха заедно на трибуните на третите Invictus Games (игри за ранени и инвалидизирани войници) в Торонто, на които Хари е патрон. Това беше през септември и фактът, че си позволяваха „волности“ като да се държат за ръце и да се прегръщат, ясно показваше, че престолонаследникът е получил одобрението на баба си за връзката със звездата от „Костюмари“.

Обявяването на годежа беше въпрос на време, въпреки че се очакваше това да се случи след раждането на третото бебе на брат му Уилям. Явно Хари и Меган не могат да чакат толкова, пък и тя вече официално напусна сериала и наскоро се премести в Лондон, така че щастливата новина бе обявена предколедно.

„Ако дори само заговоря някое момиче, то изведнъж се превръща в моя „съпруга“ и всички започват да чукат на вратата й. Затова, когато наистина си намеря приятелка, ще направя всичко възможно да се опознаем достатъчно добре и да се почувстваме достатъчно комфортно в компанията си, преди неминуемата масова инвазия в личния й живот“, заяви преди две години принц Хари, обяснявайки защо му е толкова трудно да си намери принцеса. Затова и успя да опази в тайна връзката си с Меган цели шест месеца, преди да стане ясно, че са двойка.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР