Не я канете на среща

eva.bg 21 November 2017

Снимка: getty images/guliver

Дженифър Гарнър се раздели със съпруга си и баща на децата й Бен Афлек през юни 2015 година. След като сложиха край на десетгодишния им брак, актрисата предпочете да насочи вниманието и интереса си към всичко друго, но не и към мъжете.

45-годишната звезда разкри в интервю, че оттогава не е излизала на срещи и в близко бъдеше няма намерение да го прави. „Не бих избрала такъв живот за себе си и за децата си. Не бих избрала да съм сама или да съм в ситуацията, в която съм в момента. Но това е нещо, по което работим и се опитваме оправим. Не съм била на срещи и не се интересувам. Много мои приятели се опитаха да ми уредят срещи с други мъже, но категорично им отказвам“, заяви Гарнър.

Съдейки по изказването й, явно с Бен Афлек все още работят по въпроса с проваления й брак и нищо чудно да успеят да преодолеят проблемите. А те са свързани с пристрастеността на Афлек към алкохола и хазарта, с които той се бори чрез посещения в рехабилитационни клиники. До този момент обаче явно не е успял да победи напълно демоните си, иначе по всичко личи, че щеше да се върне при Дженифър Гарнър.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР