Стилът на... Гергана Иванова

Българката, която не отстъпва по нито един показател на блогърите от световен клас

Ина Иванова 16 November 2017

Снимка: Instagram

Гергана е родена в България, отраснала е в Сиатъл, а днес живее в Ню Йорк. Иска да се различава от масата вечно недоволни хора, пропускащи всяка възможност. Чрез блога си тя се опитва да окуражи и други момичета сами да преследват мечтите си.

„Не искам обикновен живот. Искам да обичам. Искам да поемам повече рискове, да съм широко скроена, много силна, за да следвам мечтите си, и достатъчно уверена да слушам единствено себе си, без да се влияя от хорското мнение“.

Сред любимите й материи се нареждат кожата, вълната и кашмирът. Мекотата и топлината им са причина Гери да залага на тях през студените месеци. Признава, че притежава повече от 20 палта от изкуствена кожа. Но никога не й стигат, заради богатия избор от цветове и кройки по магазините. Въпреки това голяма част от гардероба на Гергана е в тъмната гама и нерядко можете да я видите облечена в черно от глава до пети.

Обича да пише и за козметика. Съгласна е с разбирането, че тайната на красивата кожа е в добрата диета и начин на живот, но е необходимо и да се ползват качествени продукти.

И като типичен блогър, най-добрият й приятел е кафето. Пие го, докато обикаля града между срещи, фотосесии или работата й като стилист. Така че и вие вземете топла напитка в ръка и посетете fashionismyforte.com за малко модно вдъхновение.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР