Хю, дърта лисицо

Драго Симеонов 17 November 2017

Майната ти, Хю, майната ти, дърта лисицо! Все някой трябваше да ти го каже, какво като си умрял! Надпреварват се един през друг да те хвалят какъв ценител си бил на женската красота, а ти си ценител, колкото фабриката за PVC дограма милее за океанския бриз. Всичко опираше до форми, приятелю, нали? И за да не е съвсем нагло, на страниците на Playboy имаше къшей публицистика и щипка литература, та да успокоиш съвестта на мастурбиращите, че са открили и нещо повечко като съдържание между мамилите, милите.

Признавам ти, успя да измамиш хиляди девойки (колкото и спорно да е това определение) да разкрият същността на персоната си, която до този момент неспокойно се е спотайвала в сутиена им. Направи го срещу някой друг долар и обещание за значимост и слава – какво повече им трябва на жените?! Кажи им „зайчета“ и веднага забравят що за кокошки са. Това ти го признавам; грозник като теб трябваше да прибегне до подобни хитрини, за да се докосне до пищната плът на американските селянки.

Само че, учителю, нещо стана по едно време, въглехидратите ли намаляха в корнфлейкса, дрехите ли започнаха да ги шият по-тесни, ама рязко излезе от мода една дама да е над 70 кг, което беше главната предпоставка за тия щедри бюстове и ханшове като бейзболни игрища. Пък и сексуалната революция така се развихри при вас, че нямаше нужда вече да се прави някой, че е изискан джентълмен с книжен вкус, за да види чифт цици. Всички се събличаха на поразия, което няма как да не си усетил по напрежението в простатата. Там някъде трябва да си започнал да навлизаш в кризата на средната възраст, дай Боже всекиму подобна. Междувременно настъпи известно преосмисляне на подкожната мазнина на моделите. Аз тъкмо съм се раждал, когато ти си нагазвал вече в андропаузата. Тогава ли, чичо Хю, го удари на спомени? Какво си викаш – едно време какви гърди имаше, а сега всички са кльощави като бойскаути, как на човек да му стане?!

Та помня аз, от броевете, които тайно си купувах (за да им прочета специалното интервю, естествено), че все по-топчести ставаха тия цици, а ние, глупаците, си мислехме, че такива са най-първокачествените. Кой да ни каже, че са натъпкани с изолационни материали и санирани. Аз Памела я имах за природен феномен, не за комплексирана провинциалистка. И така, човече, ти даде път на фалша и силикона повече, отколкото Митко Пайнера за десет живота би могъл да стори.

Ти си истинският баща на чалгата в женската външност, ценителю! Заради теб и мъжката ти библия у нас абитуриентките още получават от татковците си в дар цици, освен традиционния плитък ум. Теб държа отговорен, че на Сашка Васева й се налага да се притеснява дали Джулиана Гани ще е добра кърмачка. Никой друг не изигра по-лоша шега на любителите на нежен и деликатен женски бюст от теб, застаряващ цицомане. Можеше да кажеш – не, ние в Playboy държим на истината и няма да рекламираме хирургически интервенции, та после докторчетата да си слагат билбордове на всяко кръстовище.

Но на теб не ти пукаше, гълташе сините хапове и търкаше набръчканата си нахилена физиономия в прекроените пекторалиси на внучките на наборите. Там някъде беше моментът да се сетиш, че красивите жени няма нужда да са пресовани на матрица и че ретушът на корицата ти е най-добрият приятел на анорексията. Но ти нали си бизнесмен, пробутваше тоя канцерогенен мисловен сурогат, та да се налага сега да се правя на циничен феминист и да те мъмря посмъртно, което никак не ми е в натюрела. И читателките се чудят защитавам ли ги, или ги заяждам.

Само за влиянието ти над Николета те поздравявам! Че ако е истина, че пак е с Ники Михайлов, нека и той, момчето, някоя синтетична топка да улови в тоя живот, че още ми е черен от оня мач с Вердер.

2 КОМЕНТАРА
2
Ели
17 November 2017, 19:47

Страхотен Драго!!!

1
Адриана Евтимова
17 November 2017, 14:00

Браво !
Без последната част за Николета и футболиста!

ТВОЯТ КОМЕНТАР