Стилът на... Британи Екзейвиър

Практичните модни съвети на една стилна майка и съпруга

Ина Иванова 09 November 2017

Снимка: Instagram/Thrifts and Threads

Британи създава блога си www.thriftsandthreads.com през 2013, където започва да публикува материали за по-достъпните си модни дрехи, както и за по-скъпи находки, които си заслужават парите и които тя носи отново и отново. Харесваме съветите й за това как да носим различни тенденции и класики. Ще прочетете статии за това как да комбинирате черното си кожено яке по три начина или пък за това как да постигнем страхотна есенна визия с бюджет до 50 долара. А половинката й често помага със секцията за съвети за бъдещи и настоящи блогъри. Можете да прочетете как Британи е превърнала това в постоянна работа или какво точно да качвате в Instagram.

Като видите снимки на тоалетите й, ще забележите четири в едно: разнообразие, удобство, непринуденост и щипка различност.
Тя споделя, че най-лесният начин да добавите нещо свежо към ежедневния си тоалет е чрез чантата или обувките! Или пък да експериментирате с цветна връхна дреха. Не забравяйте обаче да придържате останалите нюанси на аутфита си към монохроматичната гама.

В момента тя живее в старата част на Пасадена със съпруга си Антъни, дъщеря си Джейдин и френския им булдог. Цялото семейство обича градския живот, честите пътувания и тихите уютни моменти.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР