Познахте ли я

07 November 2017

Снимка: Instagram

Сигурни сме, че няма как да познаете в тази жена от този кадър красавицата Блейк Лайвли. Но е именно тя и както може да се досетите, не е станала клошарка. Просто е влязла в роля, която не изисква макиаж с цел разкрасяване, а точно обратното.

В момента 30-годишната актриса е в Дъблин, където се снима във въпросния шпионски трилър The Rhythm Section. Снимките на драстично „погрознялата“ Лайвли мигновено обиколиха световните агенции, а половинката й Райън Рейнолдс побърза да се пошегува с нея, пускайки кадър от снимачната площадка в профила си в Инстаграм.

„Това, което виждате на червените килими и по списанията, е резултат на страшно много усилия и хора. Това, което малките момиченца виждат, всъщност няма нищо общо с начина, по който звездите изглеждат, когато се събудят сутрин. Което обаче не означава, че не са красиви, просто е друга реалност“, заяви преди време в интервю Блейк. „За мен е важно дъщерите ми да са наясно с факта, че това, което виждат по червените килими и списанията не е истинският живот. Те ме виждат облечена с разкошна рокля, с прическа и грим, но ме виждат и без тях. Искам да видят и двете страни, защото никога не е само една“, допълва тя.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР