EVA cook book

Изкуството на добрата храна

03 ноември 2017

Снимка: shutterstock

Удоволствие, майсторство, креативност, пътешествие през култури и епохи, докосване до характери, таланти, до необикновени професии и чувство за хумор – какво обединява всички тези понятия? Изкуството на добрата храна, разбира се. На него е посветено специалното издание на списание EVA - EVA cook book. Надяваме се, че то ще бъде сладкодумен, остроумен и компетентен събеседник на масата.

EVA cook book предлага рецепти от истински авторитети в кухнята, поглед към „лабораториите” на шеф готвачи, съвети от сомелиери и познания за културата и философията на добрата храна и напитка.

На планетата на гурманите няма нищо скучно – всяка хапка или стъпка носят удоволствие. Ще се убедите сами, когато се потопитe в света на новото ни издание. Очаквайте през декември.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР