С мама под ръка

Рийз Уидърспун и 18-годишната й дъщеря Ава са една от любимите ни звездни „майка и дъщеря“

eva.bg 02 November 2017

Снимка: getty images/guliver

Трудно ни е да устоим на звездните тандеми „майка и дъщеря“, особено когато са ни симпатични и съзнателно координират стайлинга и визията си за червения килим.

Рийз Уидърспун и 18-годишната й дъщеря Ава са една от тези двойки, които ни впечатляват всеки път, когато отидат заедно на събитие и застанат пред фотографите - прегърнати или хванати за ръка. Този път те бяха гости на годишните награди на WSJ Magazine, които се състояха в Ню Йорк. И двете бяха с черни рокли, и двете със сходни прически и цвят на косата – как да не се впечатлиш от приликата.

В галерията ни може да видите снимки както от това събитие, така и от предишни техни изяви, защото това е една от любимите ни звездни мама и дъщеря и ние не изпускаме прегръдките им на червените килими.

„Най-важното нещо е да откриеш в какво са добри децата ти, коя е тяхната страст. Не трябва да очакваш да са като теб, а да бъдат най-добрата версия на себе си. Това е най-важната работа на родителите – да открият кои са децата им“, каза преди време Рийз.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР