Емил Конрад за 16+

eva.bg 31 October 2017

Новата книга на Емил Конрад ще бъде на пазара от тази събота, 4 ноември. Казва се „Книгата на Силвето“ и е предназначена за читатели над 16-годишна възраст. Ако следи творчеството на Конрад, няма как да не знаете коя е Силвето. Ако ли пък все още не сте открили този интересен съвременен автор-феномен, то да знаете, че въпросното Силве е добре познат и обичан пародиен образ от видеата на Емил Конрад.

И този път той ще се срещне със свои почитатели в три български града, където ще представи новото издание и ще се превъплъти в ролята на русокосата си екранна половинка. В София на 4 ноември от 12,00 ч. в Mega Mall Sofia, партер. В Пловдив на 5 ноември от 12,00 ч., в Mall Markovo Tepe, партер. Във Варна на 12 ноември от 12,00 ч., в Mall Varna, партер.

А ето какво трябва да знаете за „Книгата на Силвето“: „Информация за потребителя: Внимание! Продуктът съдържа пародийни образи и следи от ирония, които се използват за лечение на силна зависимост от лайкове, селфита и чалга клубове. Не консумирайте без чувство за хумор. Ако сте алергични към кифли, YouTube, Instagram, Facebook, Twitter и други социални мрежи, моля прекратете употребата на този продукт. Възможно е да се появят нежелани реакции като възмущение, гняв, неразбиране и отричане. Да се съхранява на място, недостъпно за лица под 16-годишна възраст.“

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР