Eдна хубава жена на 50

eva.bg 28 октомври 2017

Снимка: getty images/guliver

Днес Джулия Робъртс навършва 50 години, но истината е, че ако не е безспорният факт, че е родена на 28 октомври 1967, никога не бихме предположили, че е на толкова.

Преди време актрисата заяви: „Оптимизмът и чувството за хумор са две от ключовите съставки, за да изглеждаш добре. А щом откриеш щастието и успееш да го култивираш, вече няма как да не си хубава.“ Тя се радва на прекрасни отношения със съпруга си Дани Модър, от когото има три деца. И явно засега това й стига, за да е хубава жена. А ако се чудите каква е тайната на успешния им брак, то според нея това са „целувките“ (сега е моментът да целунете страстно половинката си).

„Колкото повече остаряваш, толкова повече осъзнаваш колко крехък и чуплив е животът. Каква по-добра причина от това да ставате всяка сутрин с усмивка от леглото“, казва тя.

Освен че е една безспорно хубава жена, Джулия Робъртс се радва и на една от най-впечатляващите кариери в Холивуд. Тя може да не е от най-продуктивните актриси, но за сметка на това винаги е била една от най-високоплатените.

За един от последните й филми - „Денят на мама“ (2016), който успя да донесе печалба от едва $8.3 за премиерния си уикенд, Джулия Робъртс е получила три милиона долара. При това само за четири снимачни дни, разкри преди време Variety. Тоест, дневният й хонорар е 750 000 долара. Останалите звезди във филма са Дженифър Анистън и Кейт Хъдсън, които със сигурност не могат да се похвалят с подобно заплащане.

Но пък как да не платиш милиони за хубавата усмивка на тази хубава жена!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР