Мария Илиева показа корема си

“Щастие. Любов. Споделеност. Смисъл. Благословение. Обичам!“, написа Мария Илиева към кадъра, а от хаштаговете разбрахме, че очаква момче

eva.bg 27 October 2017

Снимка: Instagram

Най-накрая поп певицата Мария Илиева разкри публично, че е бременна. Направи го така, както повечето й западни колежки съобщават подобни щастливи събития – със своя снимка в Инстаграм, на която се вижда коремът й. А в случая той изобщо не е малък.

“Щастие. Любов. Споделеност. Смисъл. Благословение. Обичам!“, написа Мария Илиева към кадъра, а от хаштаговете разбрахме, че очаква момче.

Певицата все още отказва да разкрие самоличността на бащата, но ние няма да се впускаме в тези жълти води. Важното е, че една красива и обичана жена за първи път ще стане майка и екипът на EVA й желае цялото щастие на света!

По отношение на личния си живот преди време в интервю за EVA тя сподели: „Това е много малка частица от моето време и затова я пазя толкова ревностно. Не мисля, че да робуваш на обществени нагласи е добър съветник във важните избори в живота. А да разпознаеш партньора си в човека срещу теб е едно от благословенията, които имаме. Не бих искала да правя компромис просто за да съм поредната, която има своето семейство по общоприетите начин и време за него. Знам, че в момента, в който голямата любов ми се случи по най-пълноценния начин, ще мога да я разбера, вече имам житейския опит да я разпозная." Явно голямата и истинската любов се е случила, при това в двойна доза!

Въпреки напредналата бременност Мария Илиева не се е отказала от работата и планираните ангажименти. Съвсем скоро ще я гледаме в мюзикъла "Оркестър без име" в зала "Арена Армеец".

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР