Този път ще е момче

eva.bg 26 October 2017

Джесика Алба разкри какъв ще е полът на бебето, което очаква от съпруга си Кеш Уорън – за тяхна радост този път ще е момченце. Двамата вече имат дъщери на девет и на шест години. „Не бихме могли да бъдем по-развълнувани... #officiallyoutnumbered #babyboy #cantwaittospoilhim #hugsandkissesforlife #soontobemamaofthree.“ Това написа Алба в Инстаграм. А на снимката са тя и двете й дъщери, които се забавляват с куп сини конфети.

Преди време Джесика Алба разкри, че третото й дете ще е последното, така че разбираме еуфорията им от факта, че имат и момченце. Сигурни сме, че ще го глезят точно толкова, колкото се и канят. А средства за това със сигурност ще имат, защото Джесика Алба може и да не се радва на успешна кариера на актриса, но пък като бизнесдама със сигурност е на върха. Основаната от нея през 2012 година компания Honest Co., на която е съсобственик, в момента се оценява на близо два милиарда долара.

Джесика и съпругът й - продуцента Кеш Уорън се запознават преди 10 години на снимачната площадка на филма "Фантастичната четворка и сребърния сърфист". Двамата се женят през 2008 г. 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР