Семейство Клуни на червения килим

Съпругата и тъщата придружиха Джордж Клуни на червения килим в Лос Анджелис за премиерата на „Suburbicon”

eva.bg 23 October 2017

Клуни със съпругата си Амал и тъщата Бария

Снимка: getty images/guliver

Премиерата на филма „Suburbicon” на Джордж Клуни в Лос Анджелис се превърна в истинско семейно събитие. 56-годишният актьор, който в случая е режисьор на лентата, бе придружен на червения килим както от половинката си Амал, така и от тъщата – Бария Аламудин. Цяло лято тя бе с тях в имението им на езерото Комо, за да помага на дъщеря си в грижите за близнаците Александър и Ела. Децата на Джордж и Амал са вече на пет месеца и освен на помощта на детегледачки, двамата разчитат много и на Бария, която ги придружи и в Лос Анджелис. Въпреки че в момента е посветена основно на призванието си да бъде перфектната баба, Бария е известен журналист, носител на множество награди и е интервюирала хора като Бил Клинтън, Маргарет Тачър, Фидел Кастро.

Амал с майка си

„В момента работата ми е да сменям памперси и да разхождам бебетата. Наистина не мислех, че на 56 ще стана баща на близнаци. Така че не си правете планове, а просто се наслаждавайте на пътуването“, каза преди време актьорът, който държи да помага в отглеждането на децата. Дори призна, че се чувства виновен, когато Амал става през нощта, за да ги кърми, затова от солидарност ставал заедно с нея, въпреки че самият той не можел да направи нищо по въпроса с храната.

За премиерата на филма „Suburbicon” обаче двамата не изглеждаха уморени или недоспали. Но пък нищо чудно гримьорите да са си свършили добре работата. За сценария на лентата Клуни е разчитал на братята Коен, а в главните роли са Джулиан Мур и Мат Деймън. Те също уважиха американската премиера, минавайки по червения килим в Лос Анджелис.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР