Годежът е въпрос на време

Принц Хари е завел приятелката си Меган Маркъл на чаено парти при кралица Елизабет II

eva.bg 19 октомври 2017

Снимка: getty images/guliver

Принц Хари е завел приятелката си Меган Маркъл на чаено парти при кралица Елизабет II. Високопоставената аудиенция означава само едно – годежът е въпрос не на „дали“, а на „кога“. Хари и Меган са заедно от 18 месеца, а първата им официална изява като двойка бе преди няколко седмици в Канада по време на третите Invictus Games (игри за ранени и инвалидизирани войници), на които принцът е патрон.

Срещата на Меган и кралицата е била неформална - от една страна, за да се избегне излишна публичност и прекалено голям акцент върху визитата, а от друга, за да е по-спокойна актрисата, която определено няма опит със строгия кралски етикет. И ако са верни информациите на западните медии, че Елизабет е дала одобрението си за Меган, съвсем скоро ще очакваме и официална среща в Бъкингамския дворец.

36-годишната Меган Маркъл има един развод за гърба си, известна е покрай участието си в сериала „Костюмари“, има няколко „черни овце“ в семейството си, по-голяма е с три години от Хари и със сигурност не изглежда като перфектната кандидатка за ръката на един принц. Но понеже той едва ли някога ще има шанса да седне на трона, защото тази чест се пада на брат му Уилям и неговите деца, на Хари му е позволено да не се съобразява с подобни кралски предразсъдъци. И добре че е така, защото много ги харесваме като двойка.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР