С какво запълва дните си пенсионерката Тина Търнър

eva.bg 18 October 2017

Снимка: getty images/guliver

Тина Търнър се оттегли от активна музикална кариера преди седем години и оттогава нито се появява в медийното пространство, нито се занимава с червени килими, събития, премиери и цялата тази звездна светска суматоха. Какво прави по цял ден ли?

„Непрекъснато ми задават този въпрос. Всички искат да знаят какво правя като пенсионерка. Трябва да призная, че много ми харесва. Прекрасно е да си в пенсия – спиш колкото и докогато си искаш, предекорираш къщата два-три пъти, занимаваш се с всички онези лежерни и приятни неща, които винаги си мечтал да вършиш, ако имаш време“, заяви 77-годишната изпълнителка на хита „Simply The Best“.

След седемгодишна пенсионерска наслада обаче, Тина Търнър се завърна за кратко в светлините на прожекторите, за да рекламира мюзикъла за нейния живот „Тина“, който ще се играе на Уест Енд.

„Ще ми е трудно, защото не исках да нарушавам пенсионерския си живот, не съм искала този мюзикъл, не съм се нуждаела от него, нямам нужда от ново шоу. Но непрекъснато получавам писма и картички от почитатели – хората казват, че им давам надежда. Този мюзикъл може да не е нещо, което съм искала, но е нещо, което останалите са искали. Затова ще направя всичко възможно, за да е успешен, за да служи за това, от което хората се нуждаят. Поради тази причина временно излизам от пенсия“, допълни Търнър по време на събитие, промотиращо мюзикъла „Тина“.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР