Новата прическа на Кейт Хъдсън

eva.bg 16 October 2017

Снимка: getty images/guliver

Наскоро Кейт Хъдсън дебютира пред фотографи в Лос Анджелис коренно различна визия. От дългата й руса коса вече няма и следа. 38-годишната актриса реши да се раздели с нея заради роля във филм. И сега разкрива, че в момента, в който фризьорът започнал да реже косата й, изпаднала в истинска паника. Не, защото в крайна сметка ще излезе от салона с бръсната глава, а защото не била помислила за нещо много важно: каква е формата на черепа й, дали ще е правилна, дали ще й отива?

„Реших се на тази стъпка без грам притеснение. Все пак е заради роля, затова директно казах – добре, нека го направим. Но в момента, в който започнаха да ме подстригват, изведнъж се сетих: О! А каква е формата на черепа ми, как всъщност ще изглеждам? И започнах да се паникьосвам. Почувствах се като при раждане, когато не знаеш какво ще излезе от теб, дали ще е момче или момиче, как ще изглежда“, каза в интервю актрисата.

За нейн късмет се харесала. 13-годишният й син обаче не я харесал, защото започнала да прилича прекалено много на него. „Мисля, че тогава той за първи път осъзна и видя колко много си приличаме, понеже и той от доста време ходеше с бръсната глава“, разкрива тя.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР