На гости на Попи Делевин

eva.bg 18 October 2017

Снимка: Architectural Digest

Попи Делевин e известна не само покрай сестра си Кара. Въпреки че не е такава звезда на модния подиум като нея, Попи също се изявява доста успешно като модел, пробва се да гради кариера на актриса („Kingsman: Златният кръг), а сред познатите си е известна най-вече като „душата на компанията“. Тя е омъжена за Джеймс Кук, изпълнителен директор на британска авиокомпания и заедно с него избраха за свой дом жилище в Западен Лондон – семеен и уютен район, противно на купонджийския имидж на Попи.

Откакто се нанесохме тук определено станах по-голяма домошарка. По-голяма част от времето прекарваме в кухнята – аз готвя пържено пиле, а Джеймс пие червено вино. След това идват приятели и става купон – пак основно в кухнята, като се е случвало да танцуваме и на кухненския плот“, разказва Попи пред екипа на Architectural Digest, които допусна в лондонското си жилище.

Настоящата къща е едва вторият имот, който двамата съпрузи оглеждат, докато си търсят жилище. Трети оглед не им трябва, защото веднага купуват къщата. „Тя е само на час път от имота ни в Западен Съсекс, което е истинско чудо, визирайки ужасния трафик в Лондон. Освен това съвсем наблизо е и любимият ни пъб The Oak”, допълва Попи.

Тя и Джеймс са женени от 2014 година. В момента Попи е на 31, но споделя, че до 28-та си година е живяла при мама и тати. Тоест, това е не само първото й семейно жилище, но и първият дом извън този, в който е отраснала. Ремонтът и обзавеждането на имота им отнема близо година, като е включвал толкова мащабни дейности, като преместване на централното стълбище, вдигане на някои тавани и намаляване на други. Крайният резултат може да видите в галерията ни.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР