Задължителният елемент на красотата

13 October 2017

Жените са в непрестанно търсене на вечната младост. И колкото повече напредва медицината с нови методи в борбата със стареенето, толкова по-натоварен става животът на съвременната жена. Имаме все по-малко време да спортуваме и да се храним правилно, затова пък сме все по-склонни да изпробваме поредната инвазивна процедура или чудо на козметичната индустрия.

Всички сме чували, че „красотата идва отвътре“ и това в пълна степен е валидно за състоянието на кожата ни. Основната причина за стареенето е загубата на колаген и хиалуроновата киселина, които са може би най-важните компоненти за поддържането да добрия вид на кожата. С годините обаче тялото ни синтезира все по-малко колаген и в резултат бръчките се увеличават, а еластичността намалява. Когато този момент настъпи най-доброто решение е набавянето на ценните вещества отвън. Биосел колаген (BioCell Collagen) трайно връща свежият вид на кожата и значително намалява признаците на кожно стареене. Той подобрява микроциркулацията на кожата на лицето, благодарение на което фибропластите започват да произвеждат повече хиалуронова киселина, колаген, еластин и др. Кожата става по-гладка, по-еластична и по-свежа. Спомага за задържането на влагата в кожата и редуциране на фините линии и бръчките.

Колагенът е най-важният белтък на съединителната тъкан. Той участва в състава на хрущялите, сухожилията и костите, отговаря за еластичността на тъканите и органите, и слепва клетките в тялото. Kогато производството му намалее това води и до затруднено функциониране на опорно-двигателния апарат и до появата на дискомфорт при движение.

Биосел колаген (BioCell Collagen) помага за укрепването и възстановяването на хрущяла, и смазването на ставите. Намалява сковаността, подпомага гъвкавостта и подсилва ставния хрущял и ставните структури.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР