Моден блиц с... Рене Йошида

от ресторант „Щастливото прасе“

23 October 2017

рокля и колан Marella

Снимка: Радина Ганчева

Казва, че е най-щастливият човек, защото работи с мъжа, който я е влюбил освен в себе си, и в готвенето. Правят убийствено вкусна и неповторима храна, като разказ в чиния за споделяне. Работят с местни малки производители, които влагат много любов, време и знание в продуктите си.

Вашият личен стил в три думи: Не мога да дам точно определение, защото през годините паралелно с личностните промени се променя и стилът ми. Така че може би: промяна, търсене, аз

През новия сезон ще инвестирате в: рокли и ножове.

Защото: и двете ми отиват.

С удоволствие ще продължите да носите: всичко, което е леко като материя. 

Предметът от вашия гардероб, който ви характеризира най-добре, е: Целият ми гардероб говори за мен... дори и редките лоши избори.

А вкусът, който ви изразява най-добре, е: Не се ограничавам с понятия като вкус и стил. Има дни, в които някоя огромна риза и скъсани дънки са прекрасен избор, а на следващия може да ми се прииска нещо стегнато и елегантно. Различните поводи също изискват различен етикет в облеклото. Чувствам се добре в разнообразието.

И никога няма да ви видим облечена в: леглото.

Петте основни съставки на добрия стил са: себепознанието, свободата на себеизразяването, забавление и самочувствие... петият елемент е специфичен за всеки!

Адмирирате жените, които: се обичат.

Най-добрата част от вашата работа, е: Трудностите и предизвикателствата са изключително важни за растежа, така че всичко ми харесва. Не искам само да е лесно. Но най-пълноценните ми моменти са след добре свършена работа, насаме, с питие, с цигара, а единственият звук, който се чува, е вътрешният ми глас, който ми казва: „Браво, момиче!“

Вдъхновението ви този сезон се нарича: лято.

Рецепта

Салатата е от тученица, кайсии, бански бут, кълнове от слънчогледови семки, шамфъстък и лимонов дресинг с мащерка и мед.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР