Галактика от нови възможности

Направете нещо голямо със Samsung Galaxy Note8

26 September 2017

Съвсем в реда на нещата е да очакваме все по-големи иновации от мобилните си телефони. Искаме по-голям дисплей, по-бърз процесор, по-добра камера, по-забавен начин да общуваме виртуално - съвременният потребител е капризен и не се задоволява с малко. От Samsung знаят това и отговарят на очакванията с Galaxy Note8. Неговият 6.3-инчов Quad HD+ Super AMOLED инфинити дисплей ви позволява да виждате много повече, независимо дали ще гледате видео, ще четете или рисувате. И тъй като в повечето случаи ни се налага да правим по няколко неща наведнъж, с функция App Pair стартирате две приложения едновременно. Така можете да гледате видеоклипове, докато изпращате съобщения до приятелите си или да се включвайе в конферентни разговори, докато гледате програмата пред себе си.

Но това, което ни дава ново ниво на комуникация е подобреният S Pen, превърнал се в една от определящите функционалности на Note. При новия модел той отключва нови начини за писане, чертане, взаимодействие с телефона и общуване. Има по-фин връх и функции, които позволяват на потребителите да изразяват себе си по начини, които никога не са били налични досега. Когато общуването със съобщения просто не е достатъчно, Live Message ви позволява да разкриете вашата уникалност и да разкажете изразителни истории - можете да споделяте анимирани текстове или рисунки между различни платформи, които поддържат анимирани GIF файлове. Това е съвсем нов начин да общувате със S Pen - добавяйки живи и емоционални връзки, които вдъхновяват вашите послания.

Когато пътувате в чужбина или попаднете на уебсайт на чужд език, може да използвате подобрената функция S Pen Translate, която ви позволява да превеждате не само отделни думи, но цели изречения на до 71 езика, както и да конвертирате единици и чуждестранни валути.

Но нека бъдем честни - добрата камера е едно от най-важните неща за всички при купуването на нов телефон. И тук Galaxy Note8 вдига стандарта - две 12-мегапикселови задни камери с оптична стабилизация на изображението (OIS). В режимa Dual Capture, те едновременно заснемат две снимки - един близък кадър от телеобектива и един широкоъгълен кадър, разкриващ целия фон на снимката. С бързия автоматичен фокус правите по-ярки и ясни снимки, дори и при слаба светлина. А 8-мегапикселовата Smart Auto Focus предна камера прави невероятни селфита.

Към всичко това добавете и прахо и водоустойчивост, бързо безжично зареждане, сканиране на ирис и пръстов отпечатък, както и 6 GB RAM, която ви дава нужната мощност да сърфирате, стриймвате, играете игри или работите.

А за онези, които трябва безпроблемно да пренесат своето мобилно изживяване към работния екран - независимо дали са извън офиса, на бюрото или у дома е Samsung DeX. Можете да запазите файловете на телефона си, да работите когато сте в движение и да използвате Samsung DeX, когато имате нужда от още по-голям екран. С него можете да редактирате документи, изнасяте презентации, играете игри, да се свързвате с приятели и да разглеждате съдържание директно от Galaxy Note8 за по-лесна, бърза и интелигентна работа и ежедневие.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР