Ще има ли втори сезон „Големите малки лъжи“

eva.bg 20 September 2017

Снимка: getty images/guliver

Един от най-успешните сериали за последния тв сезон се оказа „Големите малки лъжи“ с участието на Никол Кидман, Рийз Уидърспун, Зоуи Кравиц, Лора Дърн, Шейлин Удли. Преди броени дни триумфира и на телевизионните награди Еми, обирайки едни от най-престижните отличия. Това накара за пореден път всички да се питат ще има ли втори сезон.

Преди няколко месеца режисьорът и продуцент Жан-Марк Вале заяви: „Не съм навит за втори сезон. „Големите малки лъжи“ си е създаден като сериал с един сезон. Толкова е добър така, че ако направим втори, само ще го развалим. А защо да го правим? Финалът е такъв, че да накара хората да мислят, всеки да си има свое усещане и теза за случилото се.“

Сега обаче австралийската продуцентка Бруна Папандреа разви нова теза, давайки повод за радост на феновете на сериала. „Все още не съм приключила с тези жени“, каза тя в интервю. „Нищо не би ме направило по-щастлива, от това да направим втори сезон. Определено го обсъждаме, аз съм оптимист и се надявам да се случи“, продължи още тя.

Сериалът е направен по едноименната книга на писателката Лиан Мориарти, която заяви, че няма намерение да пише втора книга. Но това не означава, че не би помогнала с идеи за сценарий на втори сезон, за което вече я били помолили.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР