Заповядайте в квАРТала

Стартира второто издание на „квАРТал фестивал“

eva.bg 15 September 2017

Бургери и тетрис; голдън ретрийвъри и галерия; баня и кино; Путин и сафрид, ракия и калашници; обущар и пожарна?! Не, не те е напекло слънцето! Тези удивителни съчетания са съвсем реални и те всички съществуват на едно-единствено място – квАРТалът на контрастите!

Не пропускайте възможността да се включите във второто издание на фестивала КвАРТал, който стартира днес и ще продължи до 17 септември включително. Става въпрос за един от най-интересните в културен, религиозен и исторически план райони от стара София - между булевардите „Дондуков“, „В. Левски“, „Сливница“ и „Мария Луиза“. Отправна точка на събитието и през трите фестивални дни е Дома на киното, където всеки гост на „квАРТал фестивал“ ще получи подробна програма и информация за организираните събитията и обиколки.

А сред акцентите тази година са старата Шоколадова фабрика на улица „Георг Вашингтон“, която от днес отваря врати и където ще видите много интересни изложби. Не пропускайте архитектурния тур, графити тура, както и обиколката на старите еврейски забележителности, в определени часове ще бъде отворена и Синагогата. Пожарната на Раковска също ще се включи във фестивала, давайки възможност на желаещите да я разгледат отвътре. Гурме турът пък е забавна и увлекателна разходка из ключови заведения в квАРТала – ресторанти, барове и приятни места за почивка. Повече информация и цялата програма може да откриете тук.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР