Дестинация Малта

Ако пътувате с компания до Малта, по-добре е да си наемете вила до морския бряг, отколкото да се настаните в хотел

Елка Влаховска 30 September 2017

На върха на един от хълмовете около селището Мелиха в северната част на острова се намират две прекрасни за отдих вили - Gaia и Ghea. В тях се открива всичко необходимо за приятна ваканция – хубав интериор и спиращи дъха гледки към морето. 

Вила Gaia е с четири спални и светли тонове в интериора и е образец на минимализма в най-доброто му проявление, тъй като са използвани природни материали – камък и дърво. Човек може да се поглези в басейна, джакузито и сауната. 

Вила Ghea също е с четири спални, но може да приюти компания от 10 човека. Към нея има впечатляващ инфинити басейн, хидромасажен спа басейн, павилион за йога и детска занималня. 

Ако търсите по-оживен живот и харесвате старинното очарование на Малта, за вас е вила Valetta, построена по времето, когато е управлявал Малтийският орден. През Втората световна война зданието е било използвано от британските военноморски сили, а сега е превърнато в място за разкошна почивка с открит басейн и красиви гледки към пристанището.

Вилите St.Julians също са луксозни гнезда в сърцето на едноименния малтийски град недалече от столицата Валета. Те са за хората, които искат да усетят ритъма на живот на местните хора. Цените за наем на вилите започват от 600 евро на ден, а в допълнителните услуги са включени шеф-готвач, масаж, частни занимания по йога и наем на яхти.

Повече на Luxuryvillasmalta.com

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР