Модната колекция на Хайди Клум дебютира в България

15 September 2017

Хайди Клум на представянето на колекцията в Ню Йорк

Няколко дни след световната й премиера в Ню Йорк, модната колекция на Хайди Клум „Esmara by Hedi Klum“ беше представена и у нас. Линията умело съчетава модерни и класически дрехи, които могат да се комбинират лесно и по много различни начини. Сред акцентите са нежни блузи, ефектни якета, тесни джинси, елегантни гащеризони, както и актуалните цветове - синьо, сребристо, бежово, кафяво и леопардови принтове. От 18 септември дрехите с почерка на супермодела ще бъдат в продажба във всички магазини Lidl в страната.

„През следващите две години клиентите могат да очакват още много други изненади и предложения с марката Хайди Клум“, коментира Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Лидл България. Сред първите дами, които имаха възможността да облекат дрехи от линията, бе чаровната Никол Станкулова. Тя бе водеща на събитието и заедно с момичетата на известната хореографка Индира представиха облеклата на супермодела.

„Универсалността е едно от най-големите предимства на тази колекция – миксът от материи и модели позволява приложимост в разнообразие от градски ситуации, а отделните елементи от колекцията са една чудесна разработка на вечни класики. Всяка жена може да намери подходящата комбинация, която я кара да се чувства удобно, модерно и сексапилно“, обобщи стилистът и моден експерт Хубен Хубенов, който беше специален гост на премиерата.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР