На гости на Тори Бърч

Модната дизайнерка показа дома си пред Architectural Digest

13 September 2017

Снимка: Architectural Digest

Всички говорят за Тори Бърч като за „изключително забавна личност, атлетична натура, жена, която обича децата, дори чуждите“. Когато обаче отивате на гости в имението Westerly в Саутхемптън, Ню Йорк, със сигурност не бихте си казали, че именно тук би живяла подобна личност. Както коментират от Architectural Digest, които имаха честта да й гостуват там, „това е къщата на свекъра, когото никога не искате да виждате и който не иска да вижда вас, или пък на заплашително гледащия банкер от черно-белите филм, от когото никога не бихте посмели да вземете заем.“

Да, имението е огромно, монолитно, построено е през 1929-та и е едно от най-големите в района с жилищна площ от около 1400 квадратни метра и седем акра градини.

Тори Бърч го купува през 2008 година в разгара на финансовата криза, когато никой нищо не купува. По принцип искала къща с изглед към морето и дори имала конкретни архитектурни планове за строеж, но тогава въпросното имение излязло на пазара и тя без да се замисля много го купила. Вярно, сбогувала се с мечтата си са красива морска гледка, но пък се сдобила с това прекрасно имение, което вече близо девет години продължава да обзавежда. Нито веднъж не е съжалила, че го е купила, а колкото и трудно да се е оказало обзавеждането на толкова голямо пространство, тя е винаги готова за предизвикателства. Както казва: „и при обзавеждането, подобно на модата, ако нямаш кураж, няма да имаш и слава.“ Вижте в галерията ни дома на Тори Бърч.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР