Иска съвети от децата си

eva.bg 27 August 2017

Всички знаем колко държи Рийз Уидърспун на семейството си и тя непрекъснато ни го показва. Актрисата е майка на 17-годишната Ава и на две момчета – Дийкън на 13 и Тенеси на 4. В интервю Рийз признава, че непрекъснато иска съвети от дъщеря си: „Ава е много добър слушател и е страхотна в даването на съвети. Вече е много мъдра. А Дийкън – той непрекъснато ме критикува, че излагам семейството. Не прави това, не казвай онова - според него правя всичко погрешно“.

И въпреки, че е успешна актриса със собствена продуцентска компания, тя признава, че най-голямата цел в живота й е да помага на децата си. „Най-важното нещо е да откриеш в какво са добри децата ти, коя е тяхната страст. Не трябва да очакваш да са като теб, а да бъдат най-добрата версия на себе си. Това е най-важната работа на родителите – да открият кои са децата им“, споделя звездата.

„Колкото повече остаряваш, толкова повече разбираш, че нищо не знаеш. А това е ужасно. Майка ми наистина ме приземява и ми напомня кои са важните неща. Важно е да си напомняш истинските ценности и да се държиш с хората, както искаш да се държат с теб“, добавя тя.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР