Бруклин Бекъм отлита от семейното гнездо

eva.bg 16 August 2017

Снимка: Instagram

Дейвид и Виктория Бекъм ще изживеят един от преломните и много трудни моменти, когато става въпрос за родители и деца. Най-големят им син Бруклин, който е на 18 години, заминава в колеж. Но вместо да избере някое престижно учебно заведение в родната Англия близо до родителите си, той отива отвъд Океана и ще учи в колеж в Ню Йорк.

„След две седмици се местя в Ню Йорк. Ще уча и трябва да си призная, че съм притеснен, защото вече няма да живея със семейството ми. Това е единственото нещо, което наистина ме плаши в момента, майка ми също е много притеснена и разстроена от заминаването ми. Но смятам, че за мен ще е добре да поживея самостоятелно, да правя и уча това, което наистина обичам“, заяви в интервю Бруклин, който ще учи фотография в Ню Йорк.

Родителите му от самото начало поощряват страстта му към фотографията. Дейвид му купи първия професионален фотоапарат за 14-я рожден ден, а майка му Виктория го взима да снима бекстейдж по време на ревютата й.

„Снимам за майка ми, харесва ми да го правя, но леко се срамувам. Майка ми ме праща да снимам моделите бекстейдж и ми трябва малко време, за да се отпусна и да свикна с тях. Срамежлив фотограф съм“, разкри още Бруклин, който наскоро издаде и първата си книга с направени от него снимки.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР