Стилът на… Луис Роу

Как се облича британката, чийто живот е отдаден на модата

Ина Иванова 17 August 2017

Снимка: Instagram

Луис Роу е от онези всестранно развити личности, за които се чудим как се справят с всички задачи в натовареното си ежедневие. За да придобиете пълна представа: тя е телевизионен водещ, журналист, блогър, влогър и писател. Благодарение на това пътува по цял свят и се среща с много хора от модната индустрия, от които научава много.

Кариерата й започва от Vogue.com, където е редактор на новини. След това започва да пише за Elle UK, In Style UK, People Stylewatch, CosmoGirl NL, списание Luxdeco Interiors и Martha Stewart Weddings. Издава първата си книга („Front Roe”) през 2015. Личната й платформа, блогът й има няколко раздела: мода, козметика, лайфстайл, сватби, магазин и видеа.

Голяма страст за нея представляват ските, високите токчета и коктейлите. Луис е и посланик на „Step Up Women’s Network” – организация, която помага на непривилегировани момичета да постигнат своите цели в колежа и в кариерата. Пазарува както от по-скъпи магазини като Net-a-porter, Nordstrom, така и по-достъпните Revolve, J Crew.

Ако имате колебания относно тоалета си, Луис е човекът, който може да ви помогне. Тя може да ви каже как да се облечете подходящо за интервю за работа, за вашата почивка или пък за първа среща. Можете да я откриете навсякъде – в интернет, в YouTube, по телевизията, в книжарниците… Независимо откъде решите да почерпите вдъхновение, ще останете очаровани от чувството й за стил и топлото й отношение към хората.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР