Вътрешен човек

Отговор на всичките ви туристически желания

17 August 2017

Няколко онлайн приложения и сайтове, с които ще откриете своя местен гид независимо от дестинацията и целта на авантюрата ви

TOURS BY LOCALS
www.toursbylocals.com
За 9 години популярната платформа успя да обхване 159 страни и да обедини над 2000 местни гида. Може да изберете групов или индивидуален тур, да си създадете собствен маршрут или мисия (като ценителски тест на националната кухня, например).

EMBARK
www.embark.org
Специално за любителите на екстремните преживявания платформата обединява страстта към активния отдих на хора от цял свят. Бъдете сигурни, че ще откриете вашия супергид дори в центъра на уж спокойни градове като Мюнхен и Милано.

VAYABLE
www.vayable.com
Съчетайте удоволствието от пътуването с това да научите нещо ново – всички гидове в платформата ще ви споделят не само любимите си маршрути, но и част от уменията си. Например – курс по фотография на нощен Париж не звучи никак зле, нали?

RENT A GUIDE
www.rent-a-guide.com
Немският стартъп ще отговори на всичките ви туристически желания – от традиционна вечеря на 123 етаж на небостъргача Бурж Халифа до полет с балон или сафари в пустинята. Може дори да наемете истински криминален журналист за „мрачна разходка“ из света на червените фенери в Амстердам.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР