За онези, които работят и живеят онлайн

04 August 2017

Лято е, време е за почивка, море, слънчеви спомени…Време е и за много снимки, харесвания и споделяния в социалните мрежи, за селфита и търсене на перфектния кадър на любимия залез. За съжаление, дори по време на ваканция, много от нас няма как да избягат напълно от работните ангажименти – почти на всеки му се е налагало докато събира тен на плажа да използва мобилния си телефон по работа. В това отношение Xperia XA1 от Sony е незаменим персонален асистент, както за работа, така и за селфита. С гладко представяне и високи скорости, той е за онези, които работят и живеят онлайн. А днес това са страшно много хора.

Xperia XA1 има впечатляваща 23-мегапикселова основна камера с чудесни възможности при ниска осветеност. Минава от режим на готовност до режим на заснемане само за 0.6 секунди, а в комбинация с невероятно бърз и точен хибриден автоматичен фокус дори и най-спонтанните моменти са винаги на фокус. А неговата 8MP предна камера с 23мм широкоъгълен обектив дава възможност за заснемане на всяко действие дори и в групово селфи, без да бъде изпуснат никого.

Моделът има осемядрен процесор MediaTek Helio P20 за безупречна производителност, независимо дали се отнася за търсене в интернет, гледане на видео или забавление с любимата игра. Батерията е с капацитет 2300 mAh като режимът Stamina гарантира удължено използване – той намалява консумацията на енергия, така че батерията ви да издържи много повече от ден. Технологиите Battery Care и Qnovo Adaptive Charging добавят допълнителни възможности - Qnovo Adaptive Charging проверява състоянието на вашата батерия непрестанно, когато телефонът е включен да се зарежда, като измерва внимателно температурата и напрежението. Battery Care предпазва от прекомерно зареждане и запазва капацитета като зарежда телефона до 90% и допълва останалите 10% точно преди обичайното ви събуждане.

Smart Cleaner автоматично дезактивира приложенията, които не използвате, и изчиства кеша, за да оптимизира мястото за съхранение и паметта. Функцията Xperia Actions пък изучава специфичните потребителски навици, за да улесни ежедневието, като предлага персонализирани настройки и препоръки.

Xperia XA1 от Sony е модел от супер среден клас с красив дизайн и с дисплей без странични рамки. Незаменим в работата, и в забавленията.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР