Календарът Pirelli в Страната на чудесата

eva.bg 22 July 2017

Вече можем да видим първите задкулисни кадри от новия календар на Pirelli за 2018 година. От тях разбираме, че темата е „Алиса в Страната на чудесата“, а за снимките позират само чернокожи звезди, сред които Наоми Кембъл, Лупита Ньонго, Пъф Деди, Упи Голдбърг и Ру Пол. Зад обектива е фотографът Тим Уокър, а стилист е новият главен редактор на британския Vogue Едуард Енинфул. Уокър признава, че от години е обсебен от идеята на покаже историята на Алиса с чернокожи звезди по изключително пищен начин и е много щастлив, че от Pirelli са се съгласили да я реализират.

В ролята на Алиса влиза моделката Дъки Тот, Упи Голдбърг е снимана като Херцогинята, Слик Уудс е Шапкарят, Лупита Нионго е Мишката, а Ру Пол и Джимон Хонсу са Царицата и Царят на сърцата.

Кадрите са съвсем различни от тези в тазгодишния календар, за които Питър Линдберг засне „по-зрелите“ Джулиан Мур, Робин Райт, Никол Кидман, Ума Търман и още 10 други актриси.

Календарът на Pirelli не може да се закупи по стандартния начин, той се печата в ограничен тираж и обикновено се дава само като подарък на важни за компанията партньори. 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР