Оливия Нютън-Джон продължава битката с рака

Дъщерята на известната актриса и певица успокои феновете, че майка й се чувства добре

eva.bg 20 July 2017

Снимка: getty images/guliver

Оливия Нютън-Джон отново се изправи пред страшната диагноза рак. През май месец известната певица и актриса съобщи, че 25 години след като приключи успешно битката си с рака на гърдата, сега отново е изправена пред същата диагноза. Тя потърсила лекарска помощ заради силни болки в гърба и се оказало, че ракът се е завърнал като има метастази и на гръбнака. Лошата новина накара 68-годишната Оливия Нютън-Джон да отложи планираното турне и да започне лъчетерапия.

Сега дъщеря й Клоуи съобщи в социалните мрежи, че майка й се чувства добре, не се е предала и няма намерение да го прави. Нютън-Джон се намира в специален център за лечение, откъдето е пратила на дъщеря си и кратко клипче на борещи се котенца, с които звездата явно се забавлява.

„Мама току-що ми изпрати това“, каза Клоуи, показвайки клипа с котетата. Тя се справя прекрасно, добре е. Намира се в лечебен център заедно с много диви котенца. Ще ви държа в течение за случващото се с нея. Обичаме ви“, написа тя.

Първият път, когато Оливия Нютън-Джон се изправи лице в лице с тежката диагноза рак на гърдата, бе през 1992 година. Тя мина лечение с химиотерапия, подложи се и на частична мастектомия и реконструкция на гърдата. Успя да победи болестта и досега тя бе в ремисия. Вярваме, че и сега няма да се предаде. От години Оливия Нютън-Джон се занимава със сериозна и мащабна балготворителна дейност, свързана с рака на гърдата и целяща да помага на жени, борещи се с болестта.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР