По червения килим на “Валериан“

Пълничка ли? Риана за пореден път показа, че е кралицата на червения килим

eva.bg 18 July 2017

Снимка: getty images/guliver

Докато всички броят килограмите на Риана и я критикуват за това, че звезда като нея не може да си позволи подобен непростим гаф като това да напълнее, 29-годишната певица за пореден път показа, че звездите са звезди не заради теглото си.

На премиерата на филма „Валериан и градът на хилядите планети“ в Лос Анджелис Риана пак влезе в така познатата й роля на кралица на червения килим. Певицата има епизодична роля в лентата на Люк Бесон и според филмовите критици именно нейното кратко участие е един от най-емблематичните моменти. Съвсем скоро ще я гледаме и в друг дългоочакван хит на големия екран - "Ocean's Eight", в който си партнира с Кейт Бланшет, Ан Хатауей, Хелена Бонам Картър.

Нищо чудно музикалната й кариера да остане на заден план за сметка на седмото изкуство. Въпреки че главната роля във „Валериан и градът на хилядите планети“ е поверена на Кара Делевин, която също присъства на премиерата в Холивуд, всички говориха основно за Рири.

За премиерата на филма, който от този петък ще се завърти и по родните кина, дойде и Кендъл Дженър. Тя бе там, за да подкрепи приятелката си Кара Делевин, който пък бе във впечатляващ футуристичен тоалет и стайлинг. На премиерата бе и Дийн Дехаан, който е в главната мъжка роля, както и режисьорът Люк Бесон. „Валериан и градът на хилядите планети“ е най-скъпият филм, правен някога във Франция – бюджетът му е от впечатляващите 197 милиона евро. Режисьорът Люк Бесон, който стои и зад сценария, вече е подготвил няколко продължения, очевидно залагайки на прогнозите, че лентата ще е един от големите летни хитове. Дано да се окаже прав.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР