Вкусът на красотата

Докато науката все още разкрива изключителните здравословни свойства на шоколада, дебютиращият бранд Liora Beauty Chocolate създаде истинска гурме терапия за ценителите му (и не само). Е, дами, едно е ясно – търсенето на красотата никога досега не е било толкова... вкусно!

17 July 2017

Създадената в Лондон компания Organic Marvels Ltd. издигна на ново ниво вкуса на сладостта, разработвайки иновативната серия от терапевтичен гурме шоколад LIORA Beauty Chocolate. Тайната е в добавянето към блендата черен шоколад на внимателно подбрани органични натурални масла (сертифицирани от Soil Association във Великобритания), които от своя страна са пълни с фитонутриенти, микроелементи и есенциални мастни киселини – естествени лечебни комбинации, полезни както за тялото, така и за ума. Резултатът е магично парченце наслада, подобряващо не само настроението, но и целия организъм (от състоянието на кожата през хормоналния баланс до свежото и младежко излъчване).

Част от вълшебството на LIORA се дължи и на специалната бленда от 54% черен шоколад (селектиран от Венецуела и Гана), ароматизирана със 100% натурална ванилия от Мадагаскар. Всяка нова партида се произвежда индивидуално в Европа под експертния поглед на шоколатиера на LIORA, мастър шеф Ради Стамболов. Просто опитайте.

Pomegranate & May Chang: Раят на Персефона
Вкусът от райската градина на митичната богиня носи тръпчивата и ароматна сладост на огнени зрънца нар, заедно с енергията на екзотичното дърво Май Чанг и цитрусова лимонова нотка. Разкрасяващите свойства на маслото от нар са известни още от древността (днес ги наричаме антиоксиданти), докато маслата от Май Чанг се открояват с антисептични, антивирусни и противогъбични свойства. Шоколад с освежаващ, ревитализиращ и прогонващ тъгата вкус, към който дори и Персефона би се пристрастила.

Camellia & Bergamot: Пътят на чая
Загадъчен и примамващ вкус, разкриваш красивата илюзия на гейшите. На Изток извлеченото от семената на чаения храст масло от камелия е използвано от векове за подмладяване и съживяване на кожата. Богато на антиоксиданти и мастноразтворими витамини А, D и E, неговият фин, сладък и лек билков аромат се смесва с чистата цитрусова енергия на етерично масло от бергамот. Шоколад с енигматичен вкус, прогонващ безпокойството и стреса, съживяващ блясъка на кожата.

Argan & Patchouli: В плен на Казабланка
Истински тонизиращ шоколад, в който вашата целуната от слънцето кожа ще се влюби! Виновници са аргановото масло (наричано още „течното злато от Мароко“), славещо се със своите витамини, мастни киселини и антиоксиданти, в ярка комбинация с етерично масло от пачули – екзотично, чувствено и успокояващо, с множество терапевтични действия, като повишаване на енергийните нива и освобождаване от отрицателните емоции. Шоколад, обещаващ пълно презареждане на настроението и красиво обновяване за кожата.

Магнетичните вкусове на шоколадите LIORA Beauty Chocolate засега може да намерите единствено онлайн на www.liora-chocolate.com (доставката е до всяка страна в Европа).

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР