Вдъхновения от италианския юг

В пълна хармония със сладките настроения на топлите дни модният бранд Daphne ви кани на ново приказно пътешествие с колекцията си лято 2017

14 July 2017

Изкушенията започват с тюркоазено синия хоризонт на Лигурско море и живописното крайбрежие на градчето Камоли, разположено в сърцето на италианската Ривиера. И продължават с един от най-прелестните пейзажи в Италия – подредените край морето кокетни къщи в традиционните за региона пастелни тонове. Именно на техния фон Daphne засне новата си фотосесия за колекция лято 2017, изпълнена с цветни и вдъхновяващи за летни приключения дрехи, създадени с много любов от дизайнерите на бранда.

Сред последните предложения на Daphne ще откриете елегантни костюми от еластичен памук, женствени рокли в ярки цветни принтове, комфортни трикотажни костюми в топли и наситени тонове. Специално внимание в колекцията е отделено за роклите и блузите със свободен силует, както и за моделите с висока или ниска талия, изработени от галещи кожата трикотажни материи.

За блестящите летни вечери ви очакват модели от луксозен релефен жакард, а разнообразната палитра ще ви позволи безкрайни възможности за комбинации на сако с панталон, рокля или пола, допълващи се от ефектни чанти от естествена кожа.

Новите вдъхновяващи предложения на Daphne вече ви очакват във всички бутици на марката в страната, както и на един клик разстояние на www.daphne.bg

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР