Как поддържат брака си

eva.bg 13 July 2017

Снимка: instagram

Джесика Бийл разкрива каква е тайната на брака й с Джъстин Тимбърлейк в интервю за американското списание Marie Claire. Двамата са заедно от 10 години, женени са от пет и имат 2-годишен син – Сайлъс. Но това, което поддържа връзката им силна се оказва егоизмът и кариеризмът им. „Имаме много общи ценности, вярваме в лоялността и честността. Обичаме да се забавляваме. Харесваме сходни неща. И двамата държим много на кариерите си и сме малко егоисти,“ споделя актрисата.

Тя обаче твърди, че се е променила след раждането на сина им: „Мислиш си, че си безкористен човек, но след това осъзнаваш, че не си. Тези малки човечета идват в живота ти и изискват толкова много от теб. Вече не разполагаш с времето си, а и това, което ти правиш вече не е толкова важно. И в един момент разбираш, че всичко започва да се върти около него. Не съм от хората, които си мислят, че ще оставят едно дете да промени живота им, но се получи точно така, добавя звездата.

И като всяка майка и тя вече мисли за бъдещето на сина си: „Има едно нещо, което със сигурност не искам за него – да стане музикант. Знам какво си мислите – късмет. Но аз виждам през какво преминава Джъстин. Той е на върха на играта и прави всичко да изглежда много лесно, но не е така. Работил е години, години наред, за да стигне там, където е в момента“.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР