Калиакрия - Вalcon с поглед към рая

В сърцето на българската „голф Ривиера“ между Балчик и Каварна, Kaliakria Resort предлага поглед към късче от рая

12 July 2017

Там морето и небето се сливат в синьо безвремие. Там се разстила и зеленото „море“ на едно от най-красивите голф игрища в света – Thracian Cliffs. А усещането за съвършен миг искри в чашата ледено студено розе, което можете да изпиете на терасата на един от най-добрите гурме ресторанти в България. Това е El Balcon del Mundo, разположен на 140-метрова скала, която сякаш плува във вълните. На човек му се иска да се изправи като Леонардо ди Каприо на носа на „Титаник“ и да извика: „Аз съм Кралят на света!”

В Калиакрия има какво да се преживее, освен добрата храна и виното от специална селекция. На „балкона на света“ винаги се случва нещо интересно: тук се срещат любители на аржентинското танго от цял свят или ценители на петъчните джаз-вечери, тук около Totally Romantic бар на прочутия Infinity басейн често има партита и тематични вечери. Понякога Калиакрия просто е нашето място, в което се завръщаме, за да изживеем нови емоции.

Бистро „Тюркоаз“ допълва палитрата от преживявания с традиционна българска кухня в духа на простичките гозби на мама и баба, но не подминава и морските ястия – мидите са от утвърдилата се в последните години като най-добра ферма Black Sea Shells, а рибата – най-пресният улов от Балчик и Каварна.

За да допълним цветната картина от комплекса, можем да си набавим адреналин с джип сафари, конна езда или круиз с яхта или да „откриваме“ по някое от вълшебните места в околността, като лятната резиденция на румънската кралица Мария и ботаническата градина в град Балчик.

Повече за комплекса можете да научите на kaliakria.com или да се свържете с екипа на тел. +359 898 64 49 65

Спечелете миг безвремие! Участвайте в играта на Калиакрия:
Познайте къде в Калиакрия се намира този детайл и изпратете отговора си на [email protected] до 31 юли 2017 г. Ако имате късмет, може да спечелите безплатна вечеря в ресторант El Balcon del Mundo.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР