Текила на... разоряване

eva.bg 09 July 2017

Най-луксозната напитка на лято’2017 без съмнение е мексиканската марка текила Clase Azul, която се продава на цени от 100 до 30 000 долара за бутилка! Въпросната текила се предлага дори на най-изискани места като афтърпартитата на престижни филмови награди, галавечери на знаменитости, модни събития и т.н. Марката стартира през 1997 г. като основателят й Артуро Ломели признава, че първият му опит е трагичен – напитка с ужасен вкус, затворена в кичозна бутилка, украсена със сомбреро и мустаци. Той обаче не се отказва, а записва магистърска степен по луксозен маркетинг, след което променя изцяло своя продукт.

В момента най-скъпата текила в света се продава в ръчно изваяни и ръчно изрисувани керамични декантатори, които са стилизирани като масивни мелнички за пипер. Интересното е, че след като изпиете суперлуксозната текила съвсем спокойно можете да използвате изисканата „бутилка” за ваза.

В чест на 15-годишнината на марката пък е произведена свръхлимитирана серия от 15 бутилки с вградени елементи от кехлибар и 24-каратово злато. Цената на всяка една от тях е 30 хиляди долара.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР