Слънцезащита за спортни натури

03 July 2017

Изборът на слънцезащита обикновено зависи от плана ви за деня. Ако сте фенове на активния начин на живот и спортовете на плажа, подходящ е водоустойчив спрей, който се прилага повторно от 40 до 80 минути след като сте били във водата. Ако ще се излежавате в шезлонг, то вашият продукт трябва да бъде хидратиращ, изглаждащ кожата и с минимум фактор 30. Блестящото тяло винаги изглежда по-стройно. Ако сте млади и активни хора, които тренират на открито или имате деца, които определено предпочитат игрите и приключенията на морския бряг, то трябва да заложите на слънцезащита с лека текстура. И внимавайте как нанасяте, защото проведено наскоро проучване показа, че дори тези, които редовно използват защитни средства, не винаги ги нанасят както трябва. Често забравяме задната повърхност на краката, горната част на стъпалата, врата, ушите. В тези случаи изключително полезен е аерозолът.

Благодарение на удобната система за продължително впръскване Bariesun Аерозол SPF30 на Uriage осигурява сигурна защита и неповторим комфорт. Той е подходящ за активно спортуващите, защото е лесен за нанасяне. Именно затова е идеално решение и за представителите на силния пол, които по принцип не обичат да отделят много време на слънцезащитата, а често изцяло я пренебрегват.

Специално създаден за по-тъмна кожа или кожа с лек тен, този аерозол осигурява висока защита срещу UVA и UVB лъчите, свободните радикали и предпазва кожата от изсушаване. Благодарение на аерозолния формат с продължително впръскване, продуктът е много подходящ за употреба върху големи зони. Неговата невидима и мигновено попиваща текстура осигурява незабавен комфорт, без да омазнява. Продуктът има освежаващ ефект и е изключително подходящ за спортове на открито! Съдържа термална вода Uriage, UVA/UVB филтърен комплекс, витамини C и E. Освен това е водоустойчив и хипоалергенен.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР