Дайте сила на красотата си

За Лаборатории Лиерак красотата не означава младост

11 July 2017

За всеки естетичен проблем има решение, както и комбинация от уникални активни съставки за видима и трайна корекция. За Лаборатории Лиерак красотата не означава младост. Марката разкрива женската красота именно като освобождава жените от напрежението, свързано с идеята за възраст. Кожата вече не е враг, а напротив, тя разкрива вътрешната енергия и сила.

През борбата с бръчките, слънцезащитата, загубата на еластичност, неравномерния тен и дехидратацията, Лаборатории Лиерак предлагат целенасочени решения за специфичните проблеми на всяка жена. От една страна черпят вдъхновение от биологията, за да вникнат надълбоко в механизмите на кожата, а от друга - от естетичната медицина, която включва дерматология, регенеративна медицина и други области в напредналата наука. Още от създаването си доказват, че високотехнологичните иновации и удоволствието могат да бъдат съчетани. Удоволствието да притежавате и използвате продукти в изключително женствени опаковки. Удоволствието да се докосвате до копринено нежни текстури и да усещате как леко се разтапят и попиват в кожата. Удоволствието от благоуханните аромати, които ви пренасят на красиви и спокойни места. И най-вече, удоволствието да усетите кожата си обгърната от здраве, мекота и плътност.

Ето защо жените на Лиерак дават сила на красотата си без да трябва да избират между ефективност и удоволствие. Те сами създават най-добрите решения за своята кожа, като ежедневно комбинират мулти-корективни и специфични грижи, а чувствените качества на продуктите превръщат тази рутина в автентичен ритуал за красота и здраве.

Вече имате инструментите, с които да създадете собственото си уравнение за красота:

Хидратираща маска за жадна кожа

Дори когато полагате ежедневни грижи за кожата си, тя преминава през периоди на стрес, екстремни температури и умора, в резултат от което се дехидратира. Тази маска осигурява „инжекция“ хидратиращи и подхранващи активни съставки, които мигновено правят кожата гладка, плътна и изключително свежа. Съдържа Комплекс Hydra O2 (биомиметичен кислород, хиалуронова киселина, листа от верония, витамини и минерали), който увеличава оксигенацията на клетките, отговорни за създаването на агенти, които да задържат влага на повърхността и в дълбочината на кожата с цел изцяло хидратирана кожа. Тази маска съдържа и масло от лайка -за да забави стареенето и тъканната дехидратация, както и екстракт от жасмин, чиито танини и флавоноиди подобряват микроциркулацията и клетъчния метаболизъм.Всички жени, които мечтаят за мигновена хидратация, като първа стъпка в борбата със стареенето, както и за жените, които периодично се нуждаят от интензивна хидратация и подхранване, могат да включат този продукт в уникалното си уравнение за красота.

Подхранващ балсам – бодигард за вашата усмивка

Кожата на устните има много по-ниско съдържание на влага, отколкото останалата кожа на лицето. Устните не са защитени от мастни жлези, защото там такива няма. И не забравяйте, както в останалата част на тялото, синтезът на гликозаминогликани се забавя с напредването на възрастта. Подхранващият балсам съдържа комплекс Hydra O2, както й успокояващ и защитаващ восък от роза, богато на мастни киселини масло от шеа, което подхранва и възстановява. Може да го използвате по всяко време. Когато сте навън, за да предпазите устните си от замърсяване, UV лъчи, вятър и студ. Когато сте на закрито, за да противодействате на вредните ефекти на отоплението или климатиците. Или просто, за да придадете мигновен блясък, особено с розовия гланц.

Хидратиращ крем за мигновен ефект

Специално формулиран за нуждите на сухата и много суха кожа. Осигурява интензивна хидратация и комфорт, изглажда първите бръчки, подпълва кожата, възвръща свежестта на тена. Формулата е обогатена с масло от кайсия за интензивно подхранване. Нанася се сутрин и вечер на почистено лице. Крайният резултат – уплътнена кожа, изгладени бръчки и освежен тен.

Хидратиращ гел-крем срещу първите бръчки

Специално формулиран за нуждите на нормална и комбинирана кожа. Осигурява интензивна хидратация и тонизиране. Изглажда първите бръчки, подпълва кожата, възстановява блясъка, има незабавно матиращо действие.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР