Невидима защита

29 June 2017

Слънцето е наш приятел, но слънцето може да бъде и наш враг. Лято е, време е да заложим на надеждна слънцезащита с леки, сетивни тектури за лице и тяло.

С традиция и експертиза от над 30 години слънцезащитната гама Photoderm има уникални предимства, като на първо място е биологичният подход чрез патента Cellular BioprotectionТМ. Той защитава клетъчното ДНК, активира клетките на имунната защита, редуцира действието на ензима, увреждащ колагена и запазва естествения антиоксидант глутатион в кожата, който се бори с оксидативния стрес при излагане на UV лъчение.

На второ място е широкоспектърната защита, гарантирана от оптималното съотношение на UVA и UVB филтрите. Photoderm е първата и единствена гама, предлагаща адаптирана слънцезащита, т.е. специфични продукти в зависимост от състоянието на кожата (като наличие на хиперпигментации, акне, розацея, алергии и др.), както и първата гама, разработила изцяло минерална слънцезащита в спрей формат.

Продуктите Photoderm са хипоалергенни, не съдържат парабени и са подходящи за всеки тип кожа, включително и най-чувствителната. И не на последно място са иновативните и сетивни текстури, които осигуряват истинско удоволствие и лекота при нанасяне.

Прозрачният спрей Photoderm MAX SPF 50+ има много висока слъцезащита без нужда от разнасяне. Той активира естествената защита на кожата срещу слънцето благодарение на биологичния патентован комплекс Cellular BioprotectionТМ и предпазва от фотостареене. Спреят е сто процента прозрачен, има отлична толерантност и ще ви спечели с моментално чувство за свежест. Продуктът може да се разпръсква, независимо от позицията на флакона, дори и той да е наобратно. По този начин всяка зона от тялото е добре защитена. Така че, ако все още не сте направили избора си за сълнцезащита това лято, то май решихме дилемата ви.

Със сигурност няма да сбъркате, ако заложите и на Photoderm MAX Spray SPF 50+.Той предотвратява реакциите на непоносимост към слънцето и защитава кожата, има ултра лека текстура и не оставя бели следи. Ефективно предпазва от слънчеви изгаряния и преждевременно стареене на кожата с оптимална UVA/UVB защита.

А ако нямате търпение да се похвалите с чакания цяла зима тен и искате да го задържите колкото се може по-дълго, то непременно заложете на бронзиращото сухо олио Photoderm Bronz SPF 30, което благодарение на изключителния си комплекс от съставк стимулира, засилва и трайно удължава естествения тен. Идеален завършек на деня, прекаран на плажа, е освежаващото мляко за след слънце Photoderm Apres-Soleil, което има успокояващ и омекотяващ ефект и също удължава трайността на естествения тен.

В серията Photoderm на Bioderma може да откриете подходящи продукти за устни и чувствителни зони, за светли кожи, за особено чувствителната кожа на децата, за алергична към химични филтри и атопична кожа. Повече информация за слънцезащитната гама може да откриете тук, а ако сте закупили или възнамерявате да си купите някой от продуктите, то пазете касовата бележка. До 23 юли може да я регистрирате в своя профил на Club-Bioderma.bg  и ще участвате в седмични томболи за общо 100 комплекта с продукти за път плюс плажна чанта, както и за големите месечни награди – годишен абонамент от продукти Bioderma.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР