Удая йога фест, отново през август

Лилия Илиева 09 June 2017

От 16 до 21 август в Риу Правец Голф и Спа Ризорт“ ще протече вторият фестивал за йога, музика и изкуство UDAYA LIVE Yoga & Music Festival, обяви днес на пресконференция изпълнителният директор на „Ню Бояна филм“ Ярив Лърнър. „Миналата година бяхме в Боровец и елементът на фестивала беше Земя – каза той. - Тази сме избрали да бъдем в близост до езеро и ни вдъхновява елементът Вода, което означава, че ще има много стречинг. Следващата 2018 г. водещият елемент на практиките ще бъде Огън и ако всичко е ок, фестивалът ще бъде на брега на морето.“ В красивия хотел край Правец за фестивала ще се съберат около 20 учители по йога – българи, американци, немци, 14 от които вече са водили класове миналия август. Практики ще има от 8 ч. до 19 ч. с три почивки. Ще бъдат водени на три сцени, една от които е на открито пред езерото. Както и миналата година, йога учителите ще преподават на фона на музика, изпълнявана от музиканти наживо. Ще дойдат 23 изпълнители от цял свят, някои от които българи. Ще има голяма палатка за медитация. Вечерите ще бъдат оживени с музика и танци. Лърнър сподели, че за фестивала е поканил и някои от звездните актьори, работили в „Ню Бояна“.

А по повод на това, което се случва в Киноцентъра, стана ясно, че утре в България пристига отново Никълъс Кейдж, за да продължи работата си по полицейския екшън "Код 211". След 12 снимачни дни той напусна България заради инцидент, в който си е счупил глезена.

Тази вечер ще е една от най-интересните в програмата на Балканската седмица на модата, която тече от сряда насам на фона на различни декори в „Ню Бояна“. Предстои да видим филми от единствения кинофестивал за мода на първата модна блогърка Даян Перне (четете за нея в юнския брой на EVA, който е на пазара в момента) и ревю на колоритния ливански моден дизайнер Абед Махфуз на фона на декорите на Рим.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР