Стилът на... Дилета Бонаути

Италиански шик за ценители

Александра Рамирез 08 June 2017

Дилета Бонаути е от онези момичета, които не оставят никого безразличен. Тя е от най-сниманите It girls по време на Модните седмици, италианката, чийто стил вдъхновява момичетата по света. Родена и израснала в артистична Флоренция, средата съвсем естествено развива чувствителността й към естетически изпипаните детайли и красивото. Веднъж култивирана, креативността й я насочва към света на модата. Първата й работа в индустрията е към American Apparel, където казва, че се е научила да експериментира с цветовете и да създава интересни тоалети, използвайки базовите елементи от гардероба.

Страстта й към дрехите я отвежда до позицията на стилистка в Luisa Via Roma, луксозната платформа за пазаруване, както и It момиче за италианското издание на Grazia. Днес освен стилист там, тя е и консултант към различни брандове и проекти.

Стилът й е дишащ, семпъл и на моменти изненадващ откъм акценти. Тя ще съчетае нюд рокля с дълъг и женствен силует с леко груби, набрани зелено-сини кожени ботуши с ток и ще разпусне коси с път по средата. Гримът й почти винаги е минимален, излъчването й е елегантно, миксирайки нови дизайнерски находки с винтидж и „обикновени“ дрехи. Дилета е наясно, че смелостта да скочиш в неизвестното, съчетавайки обемен суичър с разкроен в глезените панталон ти носи една страхотна комбинация в компанията на ярко червен мини клъч, вратовръзка-шал и обувки на ток.

Освен това, тя е известна и с апетита си към добрата кухня. В нейния Инстраграм фийд няма да намерите салатки и чайове за детокс. Тя залага на силната, разнообразна храна – паеля, пържени картофи и спагети с много доматен сос. Ето така се поддържа добра фигура!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР