Свети Влас: яхти в морето, суши на плажа

Слънцето е все по-силно, а температурите стремително вървят нагоре, което пробужда мисли за плаж, море и… още нещо

09 June 2017

Бягството от горещините може да ви отведе в Свети Влас, актуален и модерен курорт. Неговото очарование е събрано около яхтеното пристанище, където толкова много неща се надпреварват за вниманието ви, като забележителната плажна ивица, ваканционните комплекси, изисканите ресторанти със страхотна морска храна и популярните нощни заведения.

Горещата точка това лято ще е LOFT Beach Bar&Dinner, проект, инжектиран с амбиция, опит и неограничени възможности. Разположен на самия морски бряг, той е едновременно дневен бийч клуб с парти атмосфера и вечерен чилаут ресторант. Със своя собствена силна енергия и оригинална концепция, LOFT ще ви накара да се почувствате наистина специални.

Другият акцент е разширението на ресторант „Мармалад“ върху открития басейн на хотел „Палас-Марина Диневи“. Както през деня, така и вечерта, в новоизградения аква и суши бар ще се сервира суши, слави се като най-доброто на Марината.

Гурме предложенията продължават с рибните специалитети в ресторант „Адмирал“. Тук сетивата се настройват за истински кулинарни удоволствия. Октоподът на плоча, овкусен със зехтин и риган, е фантастичен, но не пропускайте да опитате и задушената телешка плешка с трюфел сос.

Палитрата от вкусови изкушения включва средиземноморското меню на „Глория мар“ и „Посейдон“, оригиналните наргилета и ястия в „Харем“, както и руските вкусотии при „Мари Ивана“.

Нощният живот на Марината е легендарен. Епицентърът са Планет яхт с DJ партита и стейджинг забавления и пиано бар „Ноти“ с популярни изпълнители. Бар „Ла Плая“ на плажа ще ви очарова с безбройните коктейли и чилаут настроение.

Какво е яхтено пристанище без впечатляващите бели лодки? Това лято ще се появи и една от най-луксозните под български флаг – Feretti 830, която ще е на разположение за еднодневни или по-дълги чартъри.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР