Писмо до едно бебе

30 May 2017

В редакцията на EVA Адрианите с фамилия Попова станахме две. Едната е далеч по-очарователна, млада, стройна, позитивно настроена, хранеща се здравословно и повита от другата, която съм аз. Новата Адриана Попова се появи вчера в болница „Надежда“, за мекото й кацане в нашия свят се погрижиха д-р Красина Личева, акушерката Силвия Борисова и анестезиоложката д-р Ива Сърбянова. Анестезиоложката е много готина, даде ми бонбон „Линд“ и ме избави от големи мъки, написа от болницата нашата колежка Мария Попова, красивата Маша, която е майка на 2710-грамовата прелест с инициали АП.

Мила малка Адриана, ако можех, щях да зачертая с голям червен флумастер всичката лошотия на света заради теб, и не (само) защото сме съименници, а защото това заслужават всички деца. И бих ти дала не бонбон, а купища злато, диаманти и чия – закъде днес без чия! - ако това ще запази безметежността на бебешките ти сънища и усмивката на бебешките ти дни.

Сега те оставям в най-меката люлка, изплетена от мечтите на твоята майка и твоя баща, на роднините ти и на всички нас от EVA, мечти, в които ти имаш цялото щастие и здраве на света!

А аз отивам да търся злато, диаманти и най-вече чия, защото все пак Адрианите имат някои задължения една към друга. Какви са твоите ли? Да растеш, просто да растеш.

ВИЖ КОМЕНТАРИ
1
mia
09 June 2017, 21:25

portal12.bg
не търсете диаманти- децата имат нужда от друго.... Четете смислена литература, развивайте се- шестата раса са тук, те се различни деца....забравете материалното, суетата......тяхната мисия е друга!!

ТВОЯТ КОМЕНТАР