Таен помощник

Последна стъпка преди плажа

30 May 2017

Онези потайни пухкави места по корема, бедрата и талията минават през стриктна инспекция преди всяка ваканция. И да, резултатът рядко е достатъчно задоволителен. Издайническата портокалова кожа винаги напомня за себе си – трапчинките обаче не са повод за паника.

В борбата с целулита е добре да спазваме няколко основни правила. На първо място, разбира се е това, което ядем и особено начина, по който ядем. Режимът на хранене трябва да бъде засищащ и пълноценен като го нагодим според ежедневния ни ритъм и не забравяме да пием достатъчно вода. На второ място е активността – спортът тонизира тялото и ободрява ума, затова е важно да открием точно този, който ни мотивира. А осигурявайки си достатъчно сън ние даваме нужната почивка на организма си от стресовото ежедневие и сваляме нивата на кортизола.

А какво става, когато изпълним всички стъпки, но той ВСЕ ОЩЕ Е ТАМ? И дори използването на подходяща козметика не доведе до резултата, за който така силно се надявахме... Тогава вадим по-драстичните, но ефективни оръжия! Всяка дама има свой cheat-sheet с трикове срещу трапчинките по бедрата и корема, а в нашия списък това е Med Contour – система за кавитация. Макар и да звучи леко стряскащо, този метод е напълно безболезнен и представлява нехирургичен начин за намаляване на мазнините, посредством справяне с локализираната мастна тъкан. От ултразвуковата терапия и вакуумното засмукване мазнините се топят, като така се елиминира целулита и тялото се ремоделира. Самата процедурата има дрениращ, антицелулитен и отслабващ ефект, а резултатът е видим още след първия път. Можете да махнете до 4 см от обиколката на талията, бедрата и корема. Лято, здравей!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР